Програм привредне и културно-спортске манифестације “Дани Сребренице 2023”

Emir Hajdarbegović 19. Maja 2023. 0

Привредна и културно-спортска манифестација “Дани Сребренице 2023” почет ће 26. маја 2023. године са изложбом “Завичајне збирке Библиотеке у Сребреници” са почетком у 13 часова у просторијама ЈУ “Народна библиотека Сребреница”.

Овогодишња манифестација нуди низ активности у организацији културних, образовних и других институција, те невладиних удружења и спортских клубова са подручја наше општине.

У склопу “Дана Сребренице 2023” одржат ће се и концерт популарног пјевача Жељка Самарџића у организацији Општине Сребреница и Плазма спортских игара, а концет је планиран у петак, 02. јуна 2023. године са почетком у 21 час на игралишту ЈУ “Средњошколски центар Сребреница”.

Покровитељ овогодишње манифестације је Општина Сребреница, главни спонзор је EKOBOX, медијски покровитељи су РТВ Сребреница и УПСМедиа Сребреница, а спонзори су: FOURBHOME, Д.О.О. “ТРЕНД” Братунац, “EUROMIX” Братунац, АД “Зворникпутеви” Зворник, MARK-MILEX, Фабрика за поцинчавање д.о.о. Сребреница, д.о.о. “МИМО-ГМ” Сребреница, д.о.о. “ПОЛЕТ-СРЕБРЕНИЦА” Илијаш и други.

Привредна и културно-спортска манифестација “Дани Сребренице 2023” траје до 06. јуна 2023. године када је планирана додјела захвалница учесницима на излетишту Губер у организацији Општине Сребреница и Куће добрих тонова Сребреница.

Позивамо вас да током трајања манифестације “Дани Сребренице 2023” издвојите времена и посјетите активности које су нам приредили организатори.

Програм манифестације можете погледати на линку: “ДАНИ СРЕБРЕНИЦЕ 2023” – ПРОГРАМ (ПДФ).