Јавни позив за подношење захтјева/пријава за додјелу грађевинских пакета за санацију и реконструкцију грађевинских објеката на подручју општине Сребреница

Emir Hajdarbegović 29. Marta 2024. 0

Помоћ у санацији и реконструкцији грађевинских објеката се имплементира у циљу стварања услова за побољшање животног стандарда становника општине Сребреница.

Новчана средства потребна за реализацију овог пројекта осигурана су Буџетом општине Сребреница за 2024. годину у износу од 50.000,00 КМ.

Овим Јавним конкурсом извршиће се додјела пакета одабраним корисницима у укупном износу од 50.000 KM, а сваки појединачни износ вриједности пакета зависиће од стварног чињеничног стања у којем се објекат или потребе потенцијалног корисника налази, што ће констатовати комисија формирана од стране начелника општине Сребреница.

Пријаве на Јавни конкурс за додјелу грађевиснких пакета могу поднијети лица која живе и имају пребивалиште на подручју општине Сребреница, а потребна им је материјална подршка по овом програму у циљу стварања услова за побољшање животног стандарда.

Цијели текст јавног позива преузмите на линку: ЈП – ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛ 2024, а пријавни образац на овај јавни позив преузмите на линку: ЈП – ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛ 2024 – ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ.