Četvrtak, 26 April 2018 17:03

Јавни позив УНДП-а и Општине Сребреница за стварање нових радних мјеста у прерађивачкој индустрији или пољопривреди

Према потписанoм Споразумом између Развојног програма уједнињених нација (УНДП) Сарајево, те Писма подршке о провођењу активности запошљавања на подручју опшпштине, између Општине Сребреница и УНДП Сарајево од 05.04.2018. године, Начелник општине Сребреница објављује Јавни позив за додјелу накнада и подстицаја за подршку новооснованим привредним субјектима који су основани као директна страна инвестиција, за стварање нових радних мјеста у прерађивачкој индустрији или пољопривреди.

Предмет јавног позива је додјела бесповратних финансијских средстава од стране Општине Сребреница и Развојног програма Уједињених нација (УНДП-а), за привредне субјекте (предузећа) који су регистроване на територији Сребреница у последњих 5 мјесеци и који испуњавају друге услове, у сврху подршке стварању радних мјеста и инклузивним политикама запошљавања.

Јавни позив отворен је од 25. априла до 04. маја 2018. године, а намјену, износ средстава, услове и критерије, као и остале информације о овом Јавном позиву можете погледати на линку: ЈП - УНДП и ОПШТИНА СРЕБРЕНИЦА АПРИЛ 2018. ГОДИНЕ, а образац пријаве можете преузети ОВДЈЕ.

pogledano 1562 puta