Ponedjeljak, 01 Novembar 2021 17:35

Obavještenje o uvidu u Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole i priloženu dokumentaciju - "Auto-Moto Trade" Bratunac

Obavještava se zainteresovana javnost da je dana 01.11.2021. godine Investitor DOO "AUTO-MOTO TRADE" BRATUNAC, predao Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Opštine Srebrenica Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za benzinsku stanicu sa pratećim sadržajem u mjestu Skelani u opštini Srebrenica, na građevinskoj parceli označenoj kao k.č. broj 174/1 K.O. Skelani, opština Srebrenica.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole i priloženu dokumentaciju - Dokaz uz zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za DOO "AUTO-MOTO TRADE" BRATUNAC.

Uvid se može izvršiti u prostorijama Opštinske uprave Opštine Srebrenica, u kancelariji broj 30 - Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u periodu od 02.11.2021. godine do 01.12.2021. godine.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove mišljenje o Zahtjevu i priloženoj dokumentaciji u pisanoj formi.

Načelnik odjeljenja za PU i SKP
Darko Grujičić

pogledano 81 puta