Petak, 09 Oktobar 2020 10:34

Obavještenje o uvidu u Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za "Prevent Components" d.o.o. Goražde, podružnica Srebrenica

Obavještava se zainteresovana javnost da je dana 08.10.2020. godine Investitor "PREVENT COMPONENTS" d.o.o. Goražde, podružnica Srebrenica u Potočarima, opština Srebrenica, predao Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Opštine Srebrenica Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za pogon za izradu navlake ručice ručne kočnice u Potočarima, u opštini Srebrenica, na građevinskoj parceli označenoj kao k.č. broj 143/4 K.O. Pećišta, opština Srebrenica.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u Zahtjev za izdavanje ekološke dozvole i priloženu dokumentaciju - Dokaz uz zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za "PREVENT COMPONENTS" d.o.o. Goražde, podružnica Srebrenica u Potočarima, opština Srebrenica.

Uvid se može izvršiti u prostorijama Opštinske uprave, Opštine Srebrenica, u kancelariji broj 30 - Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u periodu od 08.10.2020. godine do 06.11.2020. godine.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove mišljenje o Zahtjevu i priloženoj dokumentaciji u pisanoj formi.

pogledano 395 puta