Ponedjeljak, 25 Maj 2020 16:27

Јавни позив за подношење захтјева/пријава за додјелу грађевинских пакета за санацију и реконструкцију стамбених објеката и објеката за пољоприведне дјелатности на подручју општине Сребреница

Помоћ у санацији и реконструкцији стамбених и пољопривредних објеката у циљу стварања услова за побољшање животног стандарда становника општине Сребреница додјељује се у оквиру Програма обнове стамбених јединица и објеката за пољопривредне дјелатности додјелом грађевинског материјала (опреме), а на основу Одлуке Начелника општине Сребреница број: 01-014-100-О/2020. године.

Новчана средства потребна за реализацију овог пројекта осигурана су Буџетом општине Сребреница за 2020. годину, у износу од 175.500,00 КМ.

Овим Јавним конкурсом извршиће се додјела пакета одабраним корисницима у укупном износу од 175.500 KM, а сваки појединачни износ вриједности пакета зависиће од стварног чињеничног стања у којем се објекат или потребе потенцијалног корисника налази.

Пријаве на Јавни конкурс за додјелу грађевиснких пакета могу поднијети лица која живе и имају пребивалиште на подручју општине Сребреница, а потребна им је материјална подршка по овом програму у циљу стварања услова за побољшање животног стандарда становника општине Сребреница;

Рок за подношење захтјева je 15 дана од дана објављивања Јавног конкурса на огласној табли општине, МК Скелани и WEB страници општине Сребреница.

Пријаве које буду комплетне и достављене у року из претходног става биће узете у разматрање од стране Комисије за одабир корисника.

Услове, критерије и друге потребне документе за пријаву на овај јавни позив можете пронаћи на линку: ЈП ЗА ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛ - МАЈ 2020. ГОДИНЕ.

Пријавни образац можете преузети на линку: ЈП ЗА ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛ - ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ.

pogledano 1266 puta