Printaj ovu stranu
Petak, 24 Januar 2020 11:38

Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

poziv rarsРазвојна агенција Републике Српске расписала је данас позив за за учешће у Програму подршке предузетницима са потешкоћама у пословању.

Циљ програма је пружање подршке предузетницима у превенцији кризе, стварању могућности поновног покретања пословне активности, информисању о алтернативним изворима финансирања и промоцији предузетништва "друге шансе".

Овај бесплатан вид подршке намијењен је почетницима у пословању, предузетницима са потешкоћама, као и онима који желе да поново покрену посао након неуспјеха.

Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању се организује у оквиру пројекта "Прихватање неуспјеха да би се олакшало пружање "друге шансе" предузетницима у Дунавској регији" - DanubeChance2.0 у којем је Развојна агенција Републике Српске један од 17 партнера у пројекту и једини партнер из БиХ.

Циљ пројекта DanubeChance2.0 је развијање политика "друге шансе" предузетницима, као и развој практичних рјешења за побољшање предузетничког учења и културе да би се избјегао "губитак предузетничког потенцијала" и превазишла "стигматизација" предузетника који су банкротирали у Дунавској регији. Пројекат DanubeChance2.0 суфинансира Европска унија из фондова ERFD, IPA и ENI у оквиру Дунавског транснационалног програма.

Више о позиву можете пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске http://rars-msp.org/ и Предузетничког портала Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/.

pogledano 1470 puta