utorak, 21 Mart 2017 08:29

Конференција и пословни сусрети "Будућност градње" у Бечу

rars msp logoРепубличка агенција за развој малих и средњих предузећа (РАРС) као координатор Европске мреже предузетништва у Републици Српској и Европска мрежа предузетништва у Аустрији позивају све заинтересоване пословне субјекте на конференцију и пословне сусрете под називом БУДУЋНОСТ ГРАДЊЕ (енгл. THE FUTURE OF BUILDING), који ће се одржати 17. и 18. маја 2017. године у Бечу.

Прошле године на пословним  сусретима  учествовало је више од 250 учесника из 40 земаља и одржано је преко 800 билатералних састанака, док је на конференцији присуствовало 375 учесника из 40 различитих земаља.

На конференцији ће бити ријечи о посљедњим трендовима и иновативним рјешењима у грађевинарству, одрживој ревитализацији и високо квалитетној градњи, док пословни сусрети представљају прилику за успостављање сарадње и проналазак нових  пословних партнера.

Конференција и пословни сусрети односе се на сљедеће секторе:
- инжињерство и планирање/архитектура и грађевина;
- грађевински/секундарни уговорни радови;
- грађевински материјал/дијелови;
- обновљиви извори енергије/климатизација и грађевинске технологије;
- пословне агенције/кластери и удружења/ доносиоци јавних одлука;

Први дан догађаја предвиђен је за конференцију и пословне сусрете, док ће други дан учесници имати прилику посјетити одређена мјеста у Бечу и околини.

Регистрација, као и  више информација око догађаја  доступни су на службеној интертнет страници догађаја: https://www.b2match.eu/building2017, а крајњи рок за регистрацију је 28. април 2017. године.

Важна напомена
Учествовање на конференцији се не наплаћује, док је регистрација за догађај обавезна. Организатор ће обрачунати таксу за непојављивање у износу од 125 евра (без ПДВ-а) особама које су регистроване, а не појаве се на конференцији, уколико се не одјаве до понедељка, 15. маја 2017. године.

pogledano 522 puta