Srijeda, 05 Oktobar 2022 19:29

JU "Centar za socijalni rad" Srebrenica donirao TV osnovnoj školi

poklon smart tv od csrJU "Centar za socijalni rad" Srebrenica u okviru manifestacije "Dječija nedjelja" donirao je danas TV SMART Prvoj osnovnoj školi u Srebrenici. TV je uručen odjeljenju djece sa posebnim potrebama.

Mi svake godine u okviru našeg plana i programa sprovodimo neke od aktivnosti pomoći djeci, pogotovo korisnicima Centra za socijalni rad.Na osnovu sredstava koje smo obezbjedili od Ministarstva zdravlja i socijalne politike Republike Srpske , smatramo da je ovo najbolji način da unapredimo rad djece u ovoj grupi. Danas smo uočili još neke potrebne stvari za ovo odjeljenje , pa ćemo u narednom periodu nastojati da i njih obezbjedimo , prvenstveno mislimo na grijanje rekao je v.d. direktora u JU "Centar za socijalni rad" Dragić Glišić.

Nama posebno znači prvenstveno zbog djece i povećanja sadržaja rada, i zbog činjenice da naš nastavni plan i program uključuje i prepoznaje obavezu da i djeca sa posebnim potrebama moraju biti informatički edukovana, što nam ova vrsta donacije od Centra za socijalni rad i omogućava. Poseban je značaj što su i naša djeca istovremeno i korisnici naknada od strane Centra za socijalni rad. Posebno cijenimo ovaj poklon jer se tako ispunjava korisnička uloga Centra za socijalni rad", rekla nam je u razgovoru defektolog u ovoj školi i nastavnik u odjeljenju djece sa posebnim potrebama Vesna Jovanović.

Autor: RTV Srebrenica | Slađan G.

pogledano 267 puta