Ponedjeljak, 03 Oktobar 2022 14:34

Обавјештење Рудника олова и цинка Сасе о јавном излагању Студије изградње нове депоније

gross sase"Гросс" д.о.о. Градишка, Рудник олова и цинка Сасе, обавјештава јавност да ће у периоду од 03.10.2022. до 03.11.2022. године од 8 до 15 часова бити изложен на јавни увид Нацрт студије утицаја на животну средину за пројекат изградње нове депоније флотацијске јаловине у руднику олова и цинка Сасе - локација Просјецала.

Јавна расправа о Студији утицаја на животну средину одржат ће се 19.10.2022. године у просторијама Рудника олова и цинка Сасе са почетком у 11 часова.

За вријеме јавне расправе Инсвеститор и предтсавници овлаштене институције која је радила Студију утицаја одговраће и расправљати о питањима поставњеним од стране стручњака и представника заинтересованих јединица локалне самоуправе, присутне и заинтересоване јавности.

Заинтересована јавност може у року од 30 дана од дана одржавања јавне расправе поднијети носиоцу Пројекта примједбе и мишљење у вези са Захтјевом и Студијом утицаја у писаној форми или Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске.

pogledano 232 puta