ponedjeljak, 06 Februar 2017 16:41

За најмлађе суграђане представа "Здрав живот"

predstava beogradУ уторак 07. фебруара 2017. године у просторијама сребреничких установа ЈУ "Прва основна школа Сребреница" са почетком у 10:30 часова и ЈУ Дјечији вртић "Полетарац" са почетком у 9:30 часова биће одржане представе за наше најмлађе суграђане под називом "ЗДРАВ ЖИВОТ" у организацији "Извиђачке умјетности Београд" из Београда.

Иста представа ће 10. фебруара 2017. године (петак) бити одржана и у ОШ "Коста Тодоровић" Скелани.

Модел родитеља је важна карика у одрастању, они који раде са дјецом најбоље то показују.

Бранислав Нушић је свој комедиографски рад обогатио комедијом "Наша деца", кроз коју брат и сестра, имитирајући родитеље откривају породичне тајне.

Духовити заплети изазивају здрав смијех, прецизно показују како нас дјеца виде у разним узрастима и колико се идентификују са нама.

Кроз Нушићевски вјечно актуелни хумор , "деца" из представе показују колико схватају разне заплете у породици и у друштву, на свој дјечији начин и колико су дјеца од рођења личности, па их тако требамо и доживљавати. Наша дјеца уче од нас.

Представа је интерактивна, а поред Наде Блам првакиње Народног позоришта, у представи све вријеме учествују и дјеца. Представа траје 45 минута.

Нада Блам је позната по синхронизовању цртаних филмова који су се емитовали на Телевизији Београд почетком 1990тих гоидна. Давала је глас Оливи (Морнар Попај), Ејприл и Ирми (Млади мутанти нинџа корњаче), Речету, Скајворпу и Спајку (Трансформерси).

Ипак многи је познају као лик Смиљане из серије "Село гори, а баба се чешља".

Покровитељ прoграма је начелник општине Сребреница Младен Грујичић.

pogledano 479 puta